SATRANÇ KULÜBÜ TAKIM TURNUVASI BAŞARIMIZ

Büyük Kolej Orta Okulu Satranç Kulübü öğrencileri, MEB Okullar Arası Satranç Turnuvası İl Yarışmaları’ndan kupa ve madalya ile döndüler.

14-15-16 Şubat 2022 tarihlerinde, Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen karşılaşmalarda farklı okullardan toplam 33 takım derece için yarıştı. Büyük Kolej Ortaokulu Takımı, turnuvayı 2. olarak tamamladı ancak, averajla 4. oldu. Toplam 6 tur üzerinden düzenlenen karşılaşmalarda derece yapan ilk 4 takım sporcuları ödüllendirildi.

11-12 yaş küçükler kategorisinde okulumuzu temsil eden ve önceki yıllarda pek çok başarıya imza atan takım oyuncularımız;  Ege Açıkbaş (6E), Yağız Efe Dönmez (6A), Uras Efe Kılınçarslan(6B) ve Mehmet Yiğit Karabaş (5D) turnuvada takım disiplini ve dayanışması içinde yarışarak okulumuzu gururla temsil ettiler.

9-10 yaş minikler kategorisinde okulumuzu temsil eden ikinci takımımız; Emre Soyer (4A), Onat Barut (4A), Mirza Çabuk (4C) ve Defne Arya Fidan (3B) iyi bir mücadele vererek 36 takım arasında turnuvayı 9. olarak tamamlayıp deneyim kazandılar.

Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi çabalarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz.