6.TÜRKİYE MÜNAZARA ŞAMPİYONASI

6.TÜRKİYE MÜNAZARA ŞAMPİYONASI 1. ÖN ELEMELERİNDE BÜYÜK KOLEJİN BAŞARISI

“6.Türkiye Münazara Şampiyonası” 1. ön elemeleri 21-22 Aralık 2019 tarihleri arasında Argüman Fabrikası organizatörlüğünde İbn Haldun Üniversitesi Kayaşehir/İstanbul’da gerçekleşmiştir. Şampiyonaya Felsefe öğretmenimiz Hakan Akıner rehberliğinde okulumuz iki takımla katılmıştır.

Büyük Fen Lisesi takımı öğrencilerimiz Işıl Kurt, Hazal Özel, Miray Serter, Lara Özalp ve Ece Esma Dilek 5 maçın 4’ünü kazanarak  (4 maç puanı, 12 jüri puanı ve 1258 konuşma puanı) 66 takım arasında 8. sıraya yükselmiş ve 2.ön elemede yollarına büyük bir başarıyla devam etmeye hak kazanmışlardır. Şampiyonaya katılan Kolej takımımız öğrencileri Ülkü Ceren Özer, Yağmur Okutan, Yiğit Efe Sabdırmaz, Barış Yalçın ve Aydeniz Erbaşı’na da katılımları ve okul arkadaşlarına destekleri için teşekkür ederiz.

“6.Türkiye Münazara Şampiyonası” 2.ön elemeleri 21 – 22 Mart 2020 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.