YAZ EĞLENCESİ BAŞLIYOR

“Büyük Kolejde Yaz Eğlencesi” 20 Haziran 2022 tarihinde başlayacaktır. Spor, sanat, eğlence ve çeşitli aktivitelerin yer alacağı Büyük Kolej Yaz Eğlencesi, 5-14 yaş aralığındaki tüm öğrencilerimizin kayıt yaptırabileceği bir eğitim programıdır. Bu programda öğrenciler spor aktiviteleri ile fiziksel gelişimlerini destekleyecek, sanat aktiviteleri ile yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, bilişim dünyasının içine girerek kendi tasarımlarını oluşturacak, hepsinden önemlisi kendi akranları ile eğlenceli ve verimli bir yaz dönemi geçirecekler.

Büyük Kolej Yaz Eğlencesi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini ön plana alan, davranışsal gelişimini önemseyen, alanında uzman kadromuz tarafından yürütülecektir.  Dokuz hafta olarak planlanan Büyük Kolej Yaz Eğlencesi programı ve programa ait detaylar aşağıda yer almaktadır:

Saygılarımızla.

Dönemler:

1.Dönem: 20 Haziran – 8 Temmuz 2022

2.Dönem: 18 Temmuz – 5 Ağustos 2022

3.Dönem: 8 Ağustos – 26 Ağustos 2022

Etkinlikler:

Yüzme, Tenis (Seçmeli), Basketbol (Seçmeli),Masa Tenisi, Dans, Yoga, Bahçe Oyunları, Sanat Etkinlikleri, Müzik Etkinlikleri, Drama, Kodlama, İngilizce, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünce Etkinlikleri vb…

Açıklamalar:

1) Kayıtlarımız: http://yazokulu.buyukkolejportal.com/  sitesi üzerinden sadece online olarak yapılmalıdır.

2) Kayıt işlemi, birbirini takip eden en az 2 hafta olacak şekilde yapılmalıdır.

3) İsteğiniz durumunda online kayıt sistemi üzerinden belirleyeceğiniz haftalar için kayıt süresi uzatılabilir. (3 Hafta,4 Hafta….hafta gibi.)

4) Ücrete, eğitim-öğretim, yemek, ara öğün, KDV dâhildir.

5) Yaz okulu programımıza kayıt yaptırdıktan sonra devam edemeyecek öğrencimizin ücretinin, (kurumumuzca kabul edilmeyecek bir sebebe sahipse) iadesi yapılmayacaktır.

6) Yaz okulunda derslerimiz saat 09.00’da başlayıp saat 17.00’de sona erecektir.

7) Öğrencilerin ulaşımları velilerimiz tarafından sağlanacak olup, servis kullanmak isteyen velilerimiz ise servis kayıtlarını http://yazokulu.buyukkolejportal.com/adresine tıklayarak, mesafeye göre hesaplanmış servis ücretlerini görebilir ve ücretlerini ödeyebilirler. Ayrıca, Başkent Okul Tur: 0.532.4450072 (Burak Kılıçarslan) ve 0.531.3364223 (Eren Kılıçarslan) numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

8) ”Büyük Kolej Yaz Eğlencesi ’ne katılım sağlayan öğrencilerimize “Yaz Okulu Katılım Sertifikası” verilecektir.

Bilgi Almak İçin:

Nesrin UÇAR (Sosyal Faaliyetler Sorumlusu) :446 66 76 - Dahili No: 1332