YEŞİL BAYRAK OKULUMUZDA

30.5.2016

Okulumuz Eko Okul Projesini yürüten okullardan biridir. İki yılda bir uygulanan “Yeşil Bayrak” ödülünü bu yıl 7. kez okulumuza kazandırmanın gururunu sizlerle paylaşıyoruz.

Yeşil Bayrak töreni, 28 Mayıs 2016 günü Ankara Cern Modern Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşti. Bu yıl Türkiye çapında üye olan okullardan 254 tanesi Yeşil Bayrak almayı başardı. Tören, açılış konuşmaları ve gösterilerle başladı. Eko Okullar Ulusal Koordinatörü Aynur Çimenci bizi tebrik etti. Ayrıca TÜRÇEV Genel Müdürü Sayın Murat Yiğitol, okul olarak Toyota Projesi’nde de olduğumuzu hatırlatarak başarılarımızın devamını diledi.

Okulumuz adına, Eko Okul Kulübü öğretmenlerinden Naime Arpacıoğlu ve Şeyma Yumurtacı törene katılarak Ankara Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Yalçınkaya ve Ulusal Koordinatör Aynur Çimenci’den Yeşil Bayrak’ı aldı.