YEDİ KOCALI HÜRMÜZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR YARARINA SAHNEDE

22.5.2017

Lise Türkçe Tiyatro Kulübünün yedi ay boyunca özveri ile hazırlamış olduğu Sadık Şendil’in Yedi Kocalı Hürmüz adlı eserinden uyarlanan oyun, Ertan Gösteri Merkezinde 300’e yakın izleyici karşısında sergilendi. Kulüp rehber öğretmenleri Merve Betur ve Meltem Ataizi’nin yönettiği, Büyük Kolej ve Fen Lisesi öğrencilerinin rol aldığı oyun, bu kez otizmli dostlarımız için sahnedeydi. Akademik başarısının yanında sanat alanındaki başarılarıyla da adından söz ettiren öğrencilerimizi, öğrenciler, veliler ve dışarıdan izleyici olarak katılanların yanı sıra Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Can Çelik ve uygulama merkezi yetkilileri de izledi. Yapılan bağış ile öğrencilerin spor malzemelerinin çeşitlendirileceğini ifade eden Çelik: “Başta Okul Müdürü Sayın Naci ÖZANAY olmak üzere bütün Büyük Kolej ailesine teşekkürlerimizi sunuyor, boylarından büyük işler başaran tiyatrocu genç arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.” dedi.

Oyunumuzun haberi Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Merkezi sayfasında da yayınlandı. İlgili habere linke tıklayarak ulaşabilirsiniz: http://ankaralionsocem.meb.k12.tr/icerikler/buyuk-kolej-ogrencilerinden-buyuk-jest_3304588.html