YAVRU TEMA KULÜP ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI

1.6.2016

2015-2016 Öğretim Yılında Yavru Tema Kulübü öğrencileri, TEMA Vakfı ile tanışarak eğitim programında yer alan etkinlikleri başarılı bir şekilde uyguladılar, doğaya yakınlaştılar ve doğa ile anlamlı bir bağ kurdular.

Yavru Tema Kulübü danışman öğretmenleri, TEMA Vakfından gelen Meral Ertürk tarafından MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve TEMA Vakfı logolu katılımcı belgelerini ve kulüp öğrencileri de rozetlerini aldılar.

Ayrıca Meral Ertürk, bu ders yılında tema gönüllüsü olan 2/A ve 2/B sınıfı öğrencilerine de tema yaprak rozetlerini ve katılımcı kartlarını, sınıf kapılarına asılması için yaprak logolarını taktim etti.

1. sınıf öğrencileri TEMA Gönüllüsüolmanın gururu ve sevinci içinde doğaya sahip çıkacaklarına söz verdiler.