YAŞ GRUPLARI TURNUVASI

Türkiye Satranç Federasyonu 7-8-9 yaş kategorilerine yönelik satranç turnuvası düzenledi. Turnuvaya yaklaşık 300 sporcu katıldı. Her kategoride ilk 10 dereceyi kazanan sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Yarışmada okulumuzu temsil eden küçük ustalardan Mehmet Yiğit Karabaş (1A) ilk madalyasını kazandı. Toplam 7 tur olarak düzenlenen turnuvada; 7 yaş genel kategoride yarışan Mehmet Yiğit Karabaş, 5.5 puanla 81 yarışmacı arasında 5. sırada turnuvayı tamamladı ve madalya ile ödüllendirildi.

8 yaş genel kategoride, 93 yarışmacının katıldığı turnuvada; Ege Açıkbaş (2B) 4.5 puan, Deniz Gülgösteren (2C) 4.5 puan, Uras Efe Kılınçarslan (2A) 4 puan, Yağız Efe Dönmez (2B) 3 puan ve Tunç Kılınç (2C) 3 puan alarak turnuvayı tamamladı.

Büyük Kolej’i başarıyla temsil eden öğrencilerimizi kutluyor ve velilerini emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.