TUNA BAKKALOĞLU İKİNCİ OLDU

16.5.2016

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında 5/B sınıfından Tuna Bakkaloğlu kızlar kategorisinde 2. oldu. 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde, Ankara Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü ile Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları’nın ortaklaşa düzenlediği turnuvada öğrencimiz Tuna Bakkaloğlu, 5 turda 4 puanla turnuvayı tamamlayarak satranç madalyalarına bir yenisini ekledi.

15 Mayıs Pazar günü bir turnuva da Armada AVM tarafından gerçekleştirildi. Sadece 7 yaş satranç oyuncuları için düzenlenen turnuvada Büyük Kolej İlkokulu’nun minik ustaları da yarıştı. Küçük yaş gruplarındaki sporcuları teşvik amaçlı düzenlenen turnuvaya yaklaşık 50 yarışmacı katıldı.  1/A sınıfından Ege Tütüncü ve Erdem Aktekin ile 1/B sınıfından Ender Şen ve Fehmi Yiğit Efe gün boyu kazanmak için mücadele etti. 5 tur farklı rakiplerle karşılaşan minik ustalar bazen kazanıp bazen kaybettiler. Biraz heyecanlı biraz yorgun ama mutlu olarak turnuvayı tamamladılar.