YILDIZLAR VE GEZEGENLER MACERASI

6. sınıf öğrencilerimiz 4-6 Mayıs tarihleri arasında ortaokul fen bilimleri zümresinin düzenlediği gezide Türkiye Uzay Kampındaydı. Dünyada sadece A.B.D, Kanada ve Türkiye’de bulunan, gençleri bilim, matematik ve teknoloji alanında kariyer yapmaları için motive etmeye odaklanmış olan kampta öğrencilerimiz uzayla ilgili interaktif simülasyonları kullanıp dinamik ve eğlenceli bir ortamda; iletişim, takım çalışması ve liderlik alanlarında eğitim aldı. Boş zamanlarında masa tenisi, langırt vb. aktvitelerle eğlendiler. Eğitim sonunda mezuniyet töreni ile Uzay Kampı Türkiye Sertifikasını almaya kazandılar.

Ayrıca, öğrencilerimiz tüm okullar arasında örnek davranışları ile takdir toplayıp, bizi gururla temsil ettiler.