YAŞ GRUPLARI SATRANÇ TURNUVASINDA 3.OLDUK

Büyük Kolej öğrencisi Umut Murat Akoğlanoğlu (9FENA), yaş gurupları turnuvasında 15 yaş kategoride, 7 turda 5 puanla üçüncü oldu ve madalya ile ödüllendirildi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Ankara Satranç İl Temsilciliği, Türkiye Satranç Şampiyonasına yarışacak sporcuları belirlemek için 13-18 yaş kategorilerine yönelik “Yaş Gurupları Satranç Turnuvası” düzenledi. 16-18 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenen turnuvaya toplam 65 sporcu katıldı. Her kategoride ilk üç dereceyi kazanan sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Yarışmada okulumuzu temsil eden Umut Murat Akoğlanoğlu, 15 yaş kategorisinde yarışarak 7 turda 5 puanla üçüncü oldu ve madalya ile ödüllendirildi. Böylece, Türkiye Yaş Gurupları Satranç Şampiyonasında yarışma hakkı elde eden başarılı öğrencimiz Umut Murat Akoğlanoğlu’na, Şubat ayında Antalya’da düzenlenecek turnuvada başarılar diliyoruz.