THE CAMBRIDGE TEACHER DEVELOPMENT MENTORSHIP TRAINING PROGRAMME

11-12 Ocak 2019 tarihlerinde okulumuz İngilizce ve Yabancı Diller Zümre Başkanı Figen İbişoğlu ve İlkokul İngilizce Öğretmenimiz Ezgi Hazal Güney, Cambridge University Press’in Holiday Inn Otelde düzenlediği ‘Mentorship Eğitimi’ konulu seminere katıldılar. Programın amacı katılımcılara, okullarında dil öğrenme ve öğretme uygulamalarını geliştirmek amacıyla etkili mentorluk için gerekli olan değerler, tutumlar, bilgi ve becerileri kazandırmaktı. Program; mentorluğu, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerinin yanı sıra okul etkinliğinin arttırılmasını da destekleyen temel bir gelişim faaliyeti olarak sunmaktadır.
Türkiye’nin farklı illerinden gelen yönetici ve öğretmenlerin katıldığı bu seminerde katılımcılar okullarındaki yabancı dil uygulamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunma fırsatı elde ettiler.