OKULİSTİK SINAVINDA TÜRKİYE DERECELERİ

Türkiye genelinde uygulanan OKULİSTİK Deneme Sınavında,

1. sınıflarda 4-B  sınıfından   Kayra Sarp San okul birincisive 4-A sınıfından Umut Yaman şube birincisi oldular.
  2. sınıflarda  5-A sınıfından Melis Cırık ve Deniz Asmin Aydın  Türkiye birincisi, 5-B sınıfından Aylin Siviş ve Anatolya Erğin , 5-C sınıfından Tunacan Yılmaz şube birincileri oldular.
  3. sınıflarda  6-A sınıfından Furkan Erden Türkiye birincisi,6-B sınıfından Gözde Utku, Egehan Uysal ve Arda Sabancı,  6-C sınıfından Begüm Hilal Şahan, 6-D sınıfından Çisel Anaçoğlu 6-E sınıfından Saadettin Uygar Ergin ve 6-F sınıfından Çağan Şahin şube birincileri oldular.
  4. sınıflarda 7-A sınıfından Handan Hanna Akçaru ve Kaan Kırdar Türkiye birincisi,  7-B sınıfından Batuhan Efe Tunç, 7-C sınıfından Mert Can Sefa, 7-D sınıfından  Irmak Bekdemir şube birincileri oldular.
  5. sınıflarda  8-C sınıfından Eylül Güler okul birincisi,  8-B sınıfından  Anahita Deylemi ve  8-A sınıfından  Çağan Çelebi şube birincileri oldular.

Bu zamana kadar yapılan en zor OKULİSTİK sınavı olmasına rağmen en iyi derece bu sınavda çıktı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.