FRANSIZCA ULUSLARARASI DELF A2 PRIME ve DELF A2 JUNIOR SCOLAİRE SERTİFİKALARIMIZI ALDIK

Fransızca öğrencilerimiz 22 Mart 2018 tarihinde katıldıkları DELF A2 PRIME ve DELF A2 JUNIOR SCOLAİRE sınavlarında başarılı olup sertifika almaya hak kazanmışlardır.7. Sınıf öğrencilerimiz Nehir Olgun, Baran Yaman, Deniz Bayar, Barış Ayköse, İldeniz Tunçdemir’e ve 8. Sınıf öğrencilerimiz Esma Ece Dilek ve Nil Özkan’ a DELF A2 PRIME sertifikaları ve Bora Dilek’e DELF A2 JUNIOR SCOLAİRE sertifikaları Okul Müdürümüz Naci Özonay, Yabancı Diller  Zümre Başkanımız Figen İbişoğlu ve Fransızca Öğretmenimiz Ömer Diyarbekirli tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizin özellikle not ortalamalarının yüksek olması ayrıca gurur kaynağımız olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.