BÜYÜK KOLEJ’DE MINTICITY ETKİNLİĞİ COŞKUSU

Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz “Minticity” etkinliğimiz İlkokul ve Ortaokul Almanca öğrencilerinin katılımıyla coşku ve sürprizlerle geçti. Öğrencilerin Minti için hazırladıkları resimler, pankartlar ve Minti için özel hazırlanmış pasta ekibi çok şaşırttı. Minti-Junior kategorisinde bazı öğrenciler madalya ve küçük hediyelerini almaya hak kazandılar. Öğrencilere Minti madalyaları 1’lik Demirkan Çamlıbel (5B) , 2’lik Beren Bengü Tuna (5B), 3’lük Güneş Yıldırım’a (5B) verilmiştir. Türkiye genelinde Almanca dersinde Minticity kullanıcısı olan okullar arasında 3 Milyon Mintos kazanan öğrencimiz Deniz Çiçek (6B) Mintos Kralı olmuştur. Öğrencilerimizin hepsini kutluyoruz. Minticity çocuklara Almancayı sevdirerek ve eğlendirerek öğretmeye devam edecektir.