BÜYÜK KOLEJ ORYANTASYONU TAMAMLANDI

Yaz tatilinin ardından okulun açılması ile öğrenciler okullarına kavuştular. Kimileri özledikleri arkadaşları ve öğretmenleri ile hasret giderdi, kimileri de yeni arkadaşları ve öğretmenleri ile tanıştılar. Okula uyum başlangıcın en önemli evresidir. Bu doğrultuda psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisimiz, oryantasyon çalışmaları yaparak öğrencilerimizin okula uyumuna destek oldu. Büyük Kolej ailesine bu sene katılan ve yeni kademelere geçiş yapan öğrenciler keyifli bir uyum haftası geçirdiler.

İlkokul 1. sınıflarımız okula başlamanın heyecanı içinde 12-13-14 Eylül tarihlerinde 09.30-12.30 saatleri arasında Büyük Kolejde yeni bir yaşam sürecine başladılar. Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri tarafından karşılandılar.

1. sınıf öğrencilerimiz, okulun ilk günü sınıf öğretmenleri ile spor salonunda toplanarak birbirlerini ve isimlerini öğrenmeye yönelik tanışma etkinlikleri yaptılar. 5. sınıflarımız birbirlerini daha iyi tanımaya yönelik yapılan etkinliklerde kendi özelliklerini arkadaşları ile paylaştılar. İplerle yapılan etkinlikten sonra herkes o ipten kendine bileklik alarak birbirlerine karşı iyi duygularını ifade ettiler.
  2. sınıflarımız bahçede ısınma etkinlikleri ile hem keyifli zaman geçirdiler hem de birbirilerini tanımaya çalıştılar.

Hafta boyunca okula uyum konusunda tüm öğretmenler öğrencilerle bir aradaydılar.