BEYİN OLİMPİYATLARI BÖLGE YARI FİNALLERİNDE “BÜYÜK” BAŞARIMIZ

Türk Beyin Takımı’nın düzenlemiş olduğu Beyin Olimpiyatları bölge yarı final sonuçları açıklandı. Toplam 34500 TL para ödüllü olimpiyatlara 3129 ortaokul öğrencisi ve 738 lise öğrencisi başvurmuştu. 4 Mayısta yapılacak olan final yarışmasına Türkiye çapında değişik okullardan toplam 52 ortaokul ve 31 lise öğrencisi davet edildi. Olimpiyatlarda Büyük Kolej’i ortaokul öğrencilerimizden Hatice Aybala Karagöz, Pamir Oral, Emirhan Gültekin, Tuna Açıkyıldız, Benginur Altın, Kağan Kırdar ve lise ögrencimiz Çınar Kanbur temsil edecekler. Akıl Oyunları-Zeka Oyunları ve Beyin Olimpiyatları alanında yapılan yarışmalarda yıllardır öenmli başarılara imza atmış olan okulumuzun Mayıs ayındaki finallerde Türkiye şampiyonu çıkaracağına inanıyoruz. Öğrencilerimize yarışmada başarılar dileriz.

Matematik Zümresi