Baran Yaman Satranç Turnuvasında Üçüncü Oldu

Çankaya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Özel Suje Okulları, 23 -24 Şubat 2019 tarihlerinde, 4 farklı kategoride ödüllü satranç
turnuvası düzenledi. Büyük Kolej 7/D sınıfı öğrencisi Baran Yaman, turnuvada 14 yaş altı kategorisinde yarıştı ve üçüncü oldu.
Yarışmayı toplam 7 turda, 5,5 puanla tamamlayan Baran Yaman, madalya ile ödüllendirildi.
Turnuvada 10 yaş altı kategorisinde ise 106 oyuncu 7 tur mücadele etti. Ege Açıkbaş (3B) 5.5 puanla 7. sırada, Deniz Gülgösteren (3C) 4 puanla 20. sırada, Uras Efe Kılınçarslan (3A) 4 puanla 22. sırada turnuvayı tamamladı. 7 Yaş kategorisinde yarışan minik oyuncumuz Emre Soyer (1A) 4 puanla turnuvayı tamamladı.
Okulumuzu başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi kutluyor, emeklerinden dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.