ANKARA SATRANÇ TURNUVASINDAN MADALYA İLE DÖNDÜK

Küçük ustalar, Geleneksel Ankara Yaş Grupları Satranç Turnuvasında buluştular.

Ankara Satranç İl Temsilciliği’nin düzenlediği turnuva, 21-22-23Aralık tarihlerinde; ATG- Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. 7-8-9 yaş kategorisinde düzenlenen turnuvada yaklaşık 350 sporcu kazanmak için mücadele etti.

Toplam 96 sporcunun katıldığı 9 yaş kategorisinde yarışan Ege Açıkbaş (3B), 7 turda 6 puanla turnuvayı tamamlayarak ikinciliği paylaştı ve madalya ile ödüllendirildi. Büyük bir başarıya imza atan öğrencimiz, Ocak ayında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında yarışma hakkı elde etti.

Turnuvada canla başla mücadele eden diğer öğrencilerimizin de puan durumları şöyle; Deniz Gülgösteren (3C) 4 puan, Uras Efe Kılınçarslan (3A) 4 puan, Yağız Efe Dönmez (3B) 3 puan, Alkan Kemal Açıkgöz (1A) 4 puan, Efe Yardımcılar (1B) 4 puan, Emiralp Kaya (1B) 3 puan,

Emre Soyer (1A) 3puan.

Tüm öğrencilerimizi ve velilerini emeklerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz.