ALKIŞLAR BÜYÜK KOLEJLİ MİNİKLERE

Karanlığı ve geleceğimizi aydınlatan en güçlü ışığın kitaplar olduğunun bilincinde olan Büyük Kolejliler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okumanın önemini anlatmak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik düzenlediler. Kütüphane birimi olarak hazırlanan etkinlikte Büyük Kolejli minikler önce Kuğulu Park’ta kitaplarını okudular. Daha sonra öğrenciler, parkta bulunan büyüklerle kitap okumayla ilgili röportaj gerçekleştirdiler. Kendileri ile paylaşımda bulunan büyüklerine; okumanın önemi, sevdikleri yazarlar ve en son okudukları kitaplarla ilgili sorular yönelttiler. Kuğulu Park’ta ve çevrede bulunan kişilere hazırladıkları kitap ayraçlarını “ Kitap, gerçek bir hazinedir.” sözleriyle hediye ettiler. Miniklerin kendilerinin hazırlayıp, resimledikleri ve kitap okumanın önemini vurgulayan pankartları da etkinliğe büyük bir renk kattı. Büyük Kolejli miniklerin kitap sevgisi ve okumanın önemini paylaşmaları alkışlarla ve ilgi ile izlendi.

“Geleceği kitaplardan beslenen ve farkındalığı yüksek nesiller şekillendirir.” bilinciyle hareket eden Büyük Kolejli öğrencileri bu gün de fark yarattılar.