8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MEZUNLARIMIZLA BULUŞUYOR

Geçtiğimiz hafta salı günü PDR servisinin daveti ile, okulumuzdan mezun olan, şu an Bilkent Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyan iki öğrencimiz 8. Sınıf öğrencilerimizle söyleşi için bir araya geldiler.

İlki gerçekleşen bu söyleşi ile mezunlarımız Emre Caferoğlu ve Yavuz Koray Özbay, öğrencilerimizin merak ettiği tüm sorulara cevap vermeye çalıştılar. Öğrencilerimiz,  hem liseye giriş sınav süreçleri hem de lisedeki yaşantılarına dair merak ettikleri birçok sorunun cevabını mezunlarımızdan aldılar. Akran iş birliğinin yanı sıra lise ve liseden sonraki adımlara dair keyifli, verimli bir söyleşi gerçekleşti.

Mezunlarımızla belirli aralıklarda bir araya gelerek keyifli söyleşilerimize devam edeceğiz.