SATRANÇTA ANKARA KÜÇÜKLER TAKIM TURNUVASI BAŞARIMIZ!

26.4.2017

Ortaokul Satranç Kulübü öğrencileri, 2016-2017 Küçükler Takım Turnuvası İl Yarışmalarından kupa ve madalya ile döndü. Toplam 100 takımın 9 ayrı gurupta yarıştığı karşılaşmalara Büyük Kolej 4 ayrı takım halinde katıldı. Büyük Kolej A takımı olarak Kahverengi Grupta yarışan Satranç Kulübü oyuncuları, 5D Çisel Anaçoğlu, 5D Baran Yaman, 6B Tuna Bakkaloğlu ve 6D Mert Filik bütün karşılaşmaları kazandı. Rakip takımlardan birinin turnuvadan çekilmesi nedeniyle averajla 2. oldu. Takım oyuncuları kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Büyük Kolej B takımı oyuncularının mücadelesi ise ayrıca görülmeye değerdi. Takım oyuncuları, 6B Coşkun Can Benli, 6D Tuğalp Erşan Karaca, 5A Efekan Ünaldı ve 6D Efe Kaya Ercan zorlu rakiplerine karşı canla başla mücadele etmelerine rağmen puanla dereceyi kaçırdılar. Büyük Kolej C takımı oyuncuları, 5F Emre Kaan Gürakan, 5F Metin Efe Kocaoğlu, 2A Ege Tütüncü, 2B Osman Ege İçöz ve 2B Yiğit Fehmi Ege turnuva deneyimi kazanmak amacıyla katıldıkları turnuvada takım disiplini içinde yarışarak okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Büyük Kolej Minikler takımı oyuncuları da mükemmel performanslarıyla, turnuvanın en küçük yarışmacıları oldukları halde büyüklerinden puan  almayı başardı. 1B Ege Açıkbaş 4 puan, 1C Deniz Gülgösteren 3.5 puan, 1A Uras Efe Kılınçarslan 3 puan ve 1B Ela Özen 1 puanla turnuvayı tamamladı.

Okulumuzu satranç sporunda temsil eden tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.