SATRANÇ TURNUVASINDA 2. OLDUK

28.3.2016

Türkiye Satranç Federasyonu, “Yaş Gurupları- ELO ve UKD Satranç Turnuvası”nı düzenledi. Toplam 7 kategoride düzenlenen turnuvada yarışmacılar üç gün boyunca kazanmak için mücadele verdi. Büyük Kolej İlkokulu öğrencisi (4C) Baran Yaman, 10 yaş kategorisinde 2., Büyük Kolej Ortaokulu öğrencisi (5D) Mert Filik de 11-12 yaş kategorisinde 2. oldu. Her iki öğrencimiz de madalya ile ödüllendirildiler.

25-27 Mart tarihleri arasında, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi salonlarında düzenlenen turnuva,  7 ayrı kategoride gerçekleştirildi. Yaklaşık 300 yarışmacının katıldığı turnuva ödül töreni ile sona erdi.

Okulumuzu her yarışmada en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize ve velilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.