SATRANÇ KULÜBÜ TURNUVASI SONUÇLANDI

6.6.2015

Büyük Kolej İlkokulu ve Ortaokulu satranç kulübü öğrencileri arasında düzenlenen satranç turnuvasında madalyalar sahiplerini buldu.

Her eğitim yılının sonunda olduğu gibi geleneksel olarak düzenlenen turnuvada öğrenciler, hem eğlendiler hem de kazanmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Türkiye Satranç Federasyonu’ndan görevli hakem gözetiminde düzenlenen turnuvada toplam 35 öğrenci yarıştı.

İlkokul satranç kulübünde farklı kategorilerde yarışan ve derece yapan öğrencilerimiz, Baran Yaman (3/C), Başak Cesur (4/B), Coşkun Can Benli (4/A), Tuna Bakkaloğlu (4/B),  Efekan Ünaldı (3/A) ve Bilgehan Soybaş (2/C)  ile Ortaokul satranç kulübünde; Ege Karaahmet (7/A),Tunaalp Furkan Sümer   (7/A) ve Özgür Murat Genç  (5/A) madalya ile ödüllendirildiler. Ayrıca turnuvada kazanmak için mücadele veren tüm öğrencilere başarı belgesi verildi.