SAĞLIKLI HAYAT

Büyük Kolej 2. Sınıf öğrencileri sınıflarında okul doktoru Mustafa Usta ve okul diyetisyeni Ayilkin Eke’yi misafir ettiler. Sağlıklı Hayat ünitesi kapsamında öğrendikleri bilgileri bir de uzmanlarından dinlediler.

Diyetisyen Ayilkin Eke, kaliteli, sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmek için yeterli ve dengeli beslenmek gerektiğini, bu alışkanlığı küçük yaşlarda edinmenin sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağladığını belirtti.

Dr. Mustafa Usta ise, reçete edilmeden hiçbir ilacın alınmaması gerektiğini, arkadaş önerisiyle alınan bir ilacın, kişinin hayatını kaybetmesine kadar uzanabilen sorunlara yol açabileceğini vurguladı.

Paylaşımlarıyla öğrencilerimizi aydınlatan Dr. Mustafa Usta’ya ve Diyetisyen Ayilkin Eke’ye teşekkür ederiz.