RESİM YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜMÜZ

25.11.2016
Özel Büyük Ortaokul ve İlkokul öğrencilerimiz, “Yaşlılık ve Sosyokültürel Etkinlik” konulu ödüllü resim yarışmasına çalışmaları ile katıldılar. Bu yarışma “Dördüncü Uluslararası 3.Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri” kongresinin aktivitesi olarak düzenlendi. Kongre Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi, Samsung, Flavius Poliklinikleri, Pricewaterhouse Coopers’ın katkılarıyla düzenlendi. Sheraton otelinde düzenlenen törene, ödül alan öğrencilerimiz 24 Kasım günü resim öğretmenleri Tuğba Özbay ve Tanıl Meriç’le katıldılar. Yarışmaya 89 eser katıldı. Öğrencilerimizin başarıları ise:

Hazal Yılmazkaya( 7-B) birinci,
Gözde Utku(5-B) dördüncü,
Sim Ekin Beğenirbaş (6-C ) sekizinci,
Bensen Belen Menteş(7-B) başarı ödülü aldı.
Eylül Naz Yıldız(4-C) beşinci,
Melis Çırık(4-B)dokuzuncu,
Zeynep Dağlıkoca(4-B)onbirinci,
Seçil Terkan(4-B)onuncu,
Aylin Siviş(4-C) onikinci oldu.
Sponsor firmalar tarafından birinciye diz üstü bilgisayar, dereceye giren diğer öğrencilerimize de tablet ve teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.