RESİM YARIŞMASI BAŞARIMIZ!

Büyük Kolej Ortaokul ve İlkokul öğrencileri, “Yaşlılar ve Yaşlılık İçin Teknoloji” konulu ödüllü resim yarışmasına çalışmaları ile katıldı. Bu yarışma Ankara Üniversitesi ve Medikal Turizm Derneğinin işbirliği ve Sayın Dr. Sinan İbiş’in katkılarıyla “Beşinci Uluslararası 3.Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri” kongresinin etkinliği olarak düzenlendi. Kongre Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Sağlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi, Samsung, Flavius Poliklinikleri katkılarıyla düzenlendi. Hilton Hotel’de düzenlenen törene, ödül alan öğrencilerimiz resim öğretmenleri Tuğba Özbay ve Tanıl Meriç’le katıldılar. Eğitim uzmanımız Özlem Özata’nın yönlendirdiği yarışmaya 66 eser katıldı. Yarışmada; Ege Gürsel (6-B) üçüncü, Sim Ekin Beğenirbaş (7-C) beşinci, Eylül Önder (4-B) altıncı, Bensen Belen Menteş (8-B) yedinci, Ezgi Bingöl (6-A) sekizinci, Arya Yarsel(3-A) onuncu, Erva Kocaoğlu (6-D) on birinci, Gözde Utku (6-B) on ikinci, Hazal Yılmazkaya (8-B) on üçüncü, Naz Özmeriç (5-B) on dördüncü, Zeynep Senger (7-A) on beşinci, Kayra Özbay (5-C) on altıncı, Benginur Altın (7-A) on yedinci, Ayça Gülfem Çetinkanat (3-B) on sekizinci oldu. Sponsor firmalar tarafından dereceye giren diğer öğrencilere de tablet ve teşekkür belgesi verildi. Dereceye giren öğrenciler, kendilerini tebrik eden Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Tansel Saatçioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tansu Doğay, Ortaokul ve Lise Müdürü Naci Özonay ve İlkokul müdürü Arzu Gür ile hatıra fotoğrafı çektirdi.