RESİM-MÜZİK YARIŞMALARINDAKİ BAŞARILARIMIZ

5.5.2015

Büyük Kolej öğrencilerimiz yıl içerisinde birbirinden farklı konu ve içerik taşıyan yarışmalara resimleri ile katıldılar. Bu yıl içerisinde henüz elimize ulaşan birkaç yarışmada ise güzel başarılar elde ettiler.

Mon-Ami Pastel Boyaları tarafından düzenlenen “Çocuk ve Çevre ”konulu geleneksel resim yarışmasına katılındı. Öğrencilerimizden başarı belgeleri, hediyeleri ve madalyaları alanlar ise;

BÜYÜK KOLEJ İLKOKUL

Duru TÜRER                                      1-B (BİSİKLET-MADALYA)

Kayra ÖZBAY                                    2-C(MADALYA)

Arya YELSEN  HZ.-A, Ender ŞEN HZ.-B, Zeynep Bergin  EKİNCİ  HZ.-B, Doğa TUNCOK 1-A, İpek KURUL  1-A,  Naz ÖZMERİÇ  2-B, Nur AKINCI 2-C, Aylin SİVİŞ 2-C, Eylül Naz YILDIZ  2-C, Azra ÖZKUL  2-C,  Derin EROĞLU  3-C,  Işıl SOYÖZ  3-C,  Emre Kaan GÜRKAN 3-C, Barış BOZKUŞ    3-E, Tan MERİÇ 3-E, Metin Huneli ERDAMAR  3-E

BÜYÜK KOLEJ ORTAOKUL

Bensen Belen MENTEŞ 5-B(MADALYA)

Ebru BAYKAL    8-A(MADALYA)

Türk Amerikan Kültür Derneği ve Unicef Türkiye Milli Komitesi eş sponsorluğunda  bu yıl düzenlenen “Çocuk olmak acı vermemeli”  konulu resim yarışmasına okulumuz resim öğrencilerinin çalışmaları ile katıldık. Yarışmanın sonucunda okulumuz 3 resim çalışması sergilenmeye değer görüldü.

22 Nisan 2015 çarşamba günü Türk Amerikan Kültür Derneğinde düzenlenen törene öğrencilerimiz katılarak ödüllerini aldılar.

1.Mansiyon  Mine Lena Akçaru 2-C

Sergilenmeye değer görülen resimler    Eylül Naz Yıldız 2-C, Aylin Siviş 2-C

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu, 10. Klasik Müzik Eser Seslendirme Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden  3-D sınıfından Duru MUSAOĞLU Ankara çapında Klasik gitar dalında 2. Olmuştur.