Perşembe 17 Nisan 2014

2013 - 2014 Eğitim - Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

PDF İndir

Fen Lisesi

Büyük Fen Liseli olmak isteyen öğrencilerimizin Büyük Fen Lisesi Giriş Sınavı’na girmeleri gerekmektedir.

Ülke genelinde yapılan resmi sınavlarda (SBS vb.) ve Büyük Fen Lisesi Giriş Sınavı’nda üstün başarı gösteren öğrenciler ile akademik projeler, spor ve sanat içerikli yarışmalar, uluslararası çalışmalarda derece elde etmiş olan ve bu başarılarını belgeleyebilen öğrenciler Büyük Kolej Burs Yönetmeliği çerçevesinde değişen oranlarda bursla ödüllendirilir.

Kayıt işlemleri için gelindiğinde, velilerimizin ve öğrencilerimizin nüfus cüzdanı fotokopilerinin, bir önceki yıla ait karne ve başarı belgelerinin, öğrencilerimizin 6 adet fotoğrafı ile ikametgâh belgesinin de bulundurulması gerekmektedir.