ÖZEL BÜYÜK KOLEJ – ÖZEL BÜYÜK FEN LİSESİ VELİ TOPLANTISI

Sayın Velimiz,

2017–2018 Öğretim Yılı 1.Dönem Veli Toplantısı 18 Kasım 2017 CUMARTESİ günü yapılacaktır.

• 09. 30–11.45saatleri arasında 9. ve 10. sınıf öğrencileri için veli görüşmeleri,
  • 30–14.45 saatleri arasında 11. ve 12. sınıf öğrencileri için veli görüşmeleri yapılacaktır.
  • Görüşmeye geldiğinizde önce öğrencinizin sınıf rehber öğretmeniyle görüşünüz. (Bu görüşme için ayrılan  zaman dilimi 15dk.dır) Daha sonra görüşmek istediğiniz ders öğretmenleri ile aşağıdaki listede belirtilen yerlerde görüşebilirsiniz.
  • Öğretmenlerimizle görüşmeler dersliklerde birebir yapılacaktır. Görüşmek istediğiniz öğretmen meşgulse lütfen diğer görüşmenin bitmesini bekleyiniz ve dersliklere girmeyiniz. Görüşmelerin mümkün olduğunca kısa tutulması, uzaması halinde öğretmenimizin hafta içinde kendisi için verilen görüşme gün ve saati için randevu alınması gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımla.