ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN SANAT ÇALIŞMALARI

Ortaokul öğrencileriyle Görsel Sanatlar, Müzik ve Teknoloji ve Tasarım derslerindeki çalışmalar bütün güzelliği ile sürerken, düzenlenen sergiyle paylaşıldı.

Sergi içeriğinde, Görsel Sanatlar dersinde yerli ve yabancı ressamların resimleri incelenerek yapılan eser analizi (Feyaman Duran, Adnan Turani, Mustafa Ayaz, Nuri Abaç, Pablo Picasso, Salvador Dali, Van Gogh, Joan Miro), Müzik dersinde, dünyaca ünlü gitaristleri inceledikten ve dinledikten sonra yapılan iki, üç boyutlu gitar çalışmaları ile Teknoloji ve Tasarım dersinde farklı materyal kullanarak yaplan kalemlik çalışmaları yer aldı. Büyük Kolejliler, TINKERCAD programını kullanarak üç boyutlu (3D) kalemlik tasarımlarını yaptıktan sonra 3D yazıcı ile çıktısını alarak somut bir nesne haline getirdiler.

Zengin ve yaratıcı içeriğiyle göz dolduran sergide, öğrencilerin fikirlerini sanatla ifade etmelerini sağlamak amaçlı yapılan ders uygulamaları dikkat çekti.

Sevgiyle, merakla sanatı seven, hayal eden, öğrenen ve yaşayan Büyük Kolejlileri tebrik ediyoruz.