ORTAOKUL FEN BİLİMLERİ KULÜBÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Büyük Kolej Ortaokul Fen Bilimleri Kulübü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladıkları hayvan yuvalarını Çankaya Belediyesi Mühye Barınağına teslim ettiler. Öğrenciler, kullanmadıkları atık malzemelerle yaptıkları yuvaların yanında Büyük Kolej ailesi adına barınağa mama bağışında da bulundu. Kulüp öğrencileri hayvan sevgisi ve hayvanları koruma konusundaki duyarlılıklarını ve farkındalıklarını kendi ürettikleri bu proje ile ortaya koymuş oldu. Havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının daha çok yuvaya ve korunmaya ihtiyaçları olduğundan, hazırlanan yuvaların faydalı olacağına inanıyor; bütün kulüp öğrencilerine ve onları temsilen barınağa giden arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Proje için iletişime geçtiğimiz, yönlendirmeleri ile bize destek veren Sayın Alper Taşdelen’e ve Çankaya Belediyesine de teşekkürlerimizi sunarız.

“Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlara olan davranış biçimi ile değerlendirilir.”

Mahatma Gandhi