OKULİSTİK TÜRKİYE DERECELERİ

Türkiye geneli yapılan 2. Okulistik Değerlendirme Sınavının sonuçları belli oldu.
4. sınıflarda 4-A sınıfından Umut Yaman ve İpek Kurul Türkiye birincisi; 4-B sınıfından Deniz Soysal, Hüseyin Efe Dörtkol ve Ayşe Eylül Önder şube birincisi oldu.
5. sınıflarda 5-A sınıfından Melis Cırık okul birincisi; 5-B sınıfından Lara İnal, Aylin Siviş, 5-C sınıfından Gülin Şahin şube birincisi oldu.
6. sınıflarda 6-D sınıfından Baran Yaman okul birincisi; 6-A sınıfından Furkan Erden, 6-B sınıfından Metin Huneli Erdamar, 6-C sınıfından Beyza Naz Demirdizen, 6-E sınıfından Saadettin Uygar Ergin, Livza Aşar ve 6-F sınıfından Umut Çatal şube birincisi oldu.
7.sınıflarda 7-A sınıfından Şebnem Emine Yavuztürk ve Kağan Kırdar, 7-B sınıfından Tuna Bakkaloğlu, 7-C sınıfından Sim Ekin Beğenirbaş, Hande Ünlüer, Nehir Koca, 7-D sınıfından Mert Kaan Öcalan Türkiye birincisi oldular.
8.sınıflarda 8-A sınıfından Hazal Özel, Ali Deniz Sözer; 8-B sınıfından Damla Ecem Taşçı, Bensen Belen Menteş; 8-C sınıfından Bersu Bekaroğlu, Murat Umut Akoğlanoğlu ve Melik Eymen Karataş Türkiye birincisi oldular.
Öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.