ÖĞRENCİMİZ MURAT GEÇER “ THE DUKE OF EDINBURGHS AWARD” (EDINBURGH DÜKÜ ULUSLARARASI ÖDÜLÜ) ALDI.

Büyük Kolej 12.sınıf öğrencisi Murat Geçer ‘The Duke of Edinburgh’s International Award-Türkiye’ (Edinburgh Dükü Uluslararası Ödülü) adıyla ”Ulusal Ödül Komitesi” aracılığı ile okulumuzda uygulanan programı başarı ile tamamladı ve 4 Haziran 2014 tarihinde İstanbul İngiltere Başkonsolosluğunda yapılan törende ödülünü aldı.
Ödül töreninde yaptığı konuşmada programın kendisine neler kazandırdığını anlatan Geçer, bireysel ve sosyal gelişimine katkıda bulunan bu programın daha çok arkadaşına ulaşmasının önemini vurguladı. Ödülünü İngiltere Başkonsolos Yardımcısı Rage Courage ve Ulusal Komite Başkanı Sultan Yılmaz’dan alan öğrencimiz Murat Geçer’i kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.