MEZUNUMUZ IŞIKCAN YILMAZ APPLE’DA STAJA KABUL EDİLDİ!

31.3.2017

Öğrencilik yıllarında teknolojiye olan ilgisiyle bilinen mezunumuz Işıkcan Yılmaz, staj için başvuran 5000 bilgisayar mühendisi arasından seçilerek teknoloji devi Apple’da staja kabul edildi. Büyük Kolej mezuniyeti sonrasında üniversite eğitimi için Amerikaya giden öğrencimiz, hâlihazırda Drexel Üniversitesinde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Apple staj başvurusunu bir tebrik telefonu ile öğrenen Işıkcan, üniversitede okurken yayınladığı iki makale ve engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik buluşu ile de akademik çevrelerin büyük övgüsü ile karşılaşmıştı. Ortaokul yıllığında arkadaşlarının yazdığı “Bill Gates kolla kendini, Işıkcan geliyor” ifadesini gerçeğe dönüştüren öğrencimizi ve başarısının haklı gururunu yaşayan ailesini yürekten kutluyoruz.