LİSELER ARASI MATEMATİK YARRIŞMASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİYİZ

16.5.2014
Türkiye Matematikçiler Derneğinin 15-16 Mayıs günlerinde düzenlediği Türkiye liselerarası 2. Matematik yarışmasında Büyük Kolej ve Büyük Fen lisesi öğrencilerinden oluşan takımımız Türkiye 2. si oldu.
Karabük Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı yarışmanın 1. aşamasına Türkiye’nin çeşitli illerinden 27 okul katıldı. Takımımız 1. aşama sonucunda 3. olarak finale kaldı. Final yarışmasında takımımız 7 okul arasından 2. olarak çok büyük bir başarıya imza attı.
Büyük Kolej 12-A sınıfından Deniz Akkaya’yı, Büyük Fen Lisesi 11-A sınıfından Mert Epsileli’yi ve Yasin Uysal’ı tebrik ediyoruz.
Matematik yapmanın, insanların geleceğini şekillendirmede büyük rol oynayacağının bilincinde olan biz Büyük Kolej Matematik Zümresi öğretmenleri olarak, öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.
FİNALE KALAN OKULLAR
BÜYÜK KOLEJ
ANKARA FEN LİSESİ
EBRU NAYİM FEN LİSESİ(TEKİRDAĞ)