KÜÇÜK USTALAR YAŞ GRUPLARI SATRANÇ TURNUVASINDA

Türkiye Satranç Federasyonu 7-8-9 yaş kategorilerine yönelik Ankara İl Birinciliği Seçmeleri Küçükler Satranç Turnuvası düzenledi. 10-12 Aralık 2017 tarihlerinde 19 Mayıs Stadyumunda düzenlenen turnuvaya yaklaşık 250 sporcu katıldı. Büyük Kolej’i temsil eden küçük ustalar, puan almak için canla başla mücadele etti.

Toplam 7 tur olarak düzenlenen turnuvada, 7 yaş kategorisinde ilk kez turnuva deneyimi yaşayan (1A) Mehmet Yiğit Karabaş, 4.5 puanla 46 yarışmacı arasında 8. sırada turnuvayı tamamladı. 8 yaş kategorisinde toplam 47 yarışmacının katıldığı turnuvada ise; (2B) Ege Açıkbaş 5 puanla 6. sırada, (2A) Uras Efe Kılınçarslan 4.5 puanla 10. sırada turnuvayı tamamladı. (2C) Deniz Gülgösteren 4 puanla turnuvayı tamamlarken, aynı kategoride ilk kez satranç turnuvasına katılan (2C) Tunç Kılınç 3.5 puanla, (2B) Yağız Efe Dönmez ise 3 puanla turnuvayı tamamladı.

Okulumuzu başarıyla ve disiplinli bir şekilde temsil eden bütün öğrencilerimizi kutluyor ve velilerine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.