KÜÇÜK USTALAR İLK MADALYALARINI ALDI

Farklı kurumların düzenlediği satranç turnuvalarında yarışan Büyük Kolej İlkokulu öğrencileri Deniz Gülgösteren (2/C) ve Yiğit Fehmi Efe (3B) madalya kazandı.

Özel Onur Koleji’nde gerçekleşen turnuvada Deniz Gülgösteren 7-8 yaş genel kategoride yarıştı. 45 küçük yarışmacının katıldığı ve toplam 7 tur olarak düzenlenen turnuvayı 5 puanla tamamlayarak ilk madalyasını aldı.

Aynı yarışmada canla başla mücadele veren Uras Efe Kılınçarslan (2-A) ve Ege Açıkbaş (2B) 3 puanla turnuvayı tamamladılar.

Aylin Sanat ve Satranç Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yarışan Yiğit Fehmi Efe ise, 3 turda 3 puanla madalya kazandı.

Okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizle gurur duyuyor başarılarının devamını diliyoruz.