Showing 1-7 of 7 results

Telefon yaptık

Hazırlık A ve Hazırlık B sınıflarıyla plastik bardak ve ip kullanarak telefon yaptık , plastik bardağın ve ipliğin katı cisimler olduğu için ,sesi iyi ilettiğini öğrendik.

Zıplayan elektronlar

Hazırlık A ve Hazırlık B sınıflarıyla “Zıplayan Elektronlar” deneyini yaptık , balonu kazağa ya da saçlarımıza sürttüğümüzde, sürtünme sayesinde elektriklenme olduğunu öğrendik.

Karabiber Kaçışıyor

Hazırlık A ve Hazırlık B sınıfları için ; “Karabiberler Kaçışıyor” deneyini yaptık ve karabiberlerin suyun üzerinde sıvı sabunun etkisiyle nasıl birbirlerinden ayrıldığını gözlemledik.

Anneler günü kutlamamız

Okul Öncesi Bölümü öğrencileri annelerinin anneler gününü hazırladıkları sürprizlerle kutlayarak  annelerini duygulandırdılar.  Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.