Showing 1-7 of 7 results

Coffee morning etkinliği

24 Ağustos 2017

Hazırlık-C Sınıfı öğrencileri ingilizce dersinde öğrendiklerini coffee morning etkinliğinde aileleri ile paylaştılar.

Telefon yaptık

1 Aralık 2014

Hazırlık A ve Hazırlık B sınıflarıyla plastik bardak ve ip kullanarak telefon yaptık , plastik bardağın ve ipliğin katı cisimler olduğu için ,sesi iyi ilettiğini öğrendik.

Zıplayan elektronlar

1 Aralık 2014

Hazırlık A ve Hazırlık B sınıflarıyla “Zıplayan Elektronlar” deneyini yaptık , balonu kazağa ya da saçlarımıza sürttüğümüzde, sürtünme sayesinde elektriklenme olduğunu öğrendik.

Karabiber Kaçışıyor

31 Ekim 2014

Hazırlık A ve Hazırlık B sınıfları için ; “Karabiberler Kaçışıyor” deneyini yaptık ve karabiberlerin suyun üzerinde sıvı sabunun etkisiyle nasıl birbirlerinden ayrıldığını gözlemledik.

Anneler günü kutlamamız

9 Mayıs 2014

Okul Öncesi Bölümü öğrencileri annelerinin anneler gününü hazırladıkları sürprizlerle kutlayarak  annelerini duygulandırdılar.  Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.