MÜNAZARA VE ELEŞTİREL DÜŞÜNME KULÜBÜ

Argüman Fabrikası organizasyonu ve Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarının ev sahipliği ile 29.02.2020 Cumartesi ve 01.03.2020 Pazar günleri gerçekleştirilen Münazara Birikim Günleri’ne okulumuz Münazara ve Eleştirel Düşünme Kulübü’nden bir grup öğrenci ile katıldık. Organizasyonda silah teknolojileri, Ortadoğu’nun siyasal problemleri, uluslararası hukuk, uluslararası ticaret, ekonomide yeni trendler, ileri münazara teknikleri gibi konularda birikim paylaşımı yapıldı. Argüman Fabrikası adına Mehmet Fatih Özmısırcı ( Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler), Beritan Zorkun ( Bilgi Üniversitesi Hukuk), Mehmet Onur Şahin ( Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset) gibi isimler birikim paylaşımında bulundular. Henüz işin başında olan öğrencilerimiz, bundan sonraki süreçte bu birikimlerden oldukça yararlanacaklarını ifade ettiler.