BİLİM KAHRAMANLARI BÜYÜK KOLEJDE

Dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan FIRST®️ LEGO®️ League Explore'un 10. Sezon Festivalleri başladı. Türkiye'de “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor” adıyla düzenlenen bu etkinlikte, çocuklar “MASTERPIECE” teması altında sanat ve teknolojiyi bir araya getirerek yaratıcılıklarını sergilediler. Büyük Kolej İlkokulu, 3 farklı şehirden 15 takımın katıldığı bu festivale ev sahipliği yaparken Legocity Directors ve The Best Lego Team takımlarımızla da festivale katılım gösterdi. Legocity Directors, “Yaratıcı Kaşifler” ödülünü alırken diğer takımımız The Best Lego Team ise “Usta Yazılımcılar” ödülünü kazandı. Festivalde takımlarımızın gösterdikleri performansla gurur duyuyor, emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere ve okulumuza teşekkür ediyoruz.