Beş Parmak Beşi de Birbirinden Farklı Parmak Seminerimizi Gerçekleştirdik.

Büyük Kolej ailesi olarak düzenlediğimiz Beş Parmak Beşi de Birbirinden Farklı Parmak seminerimizin altıncısını 29 Şubat 2020 Cumartesi günü gerçekleştirdik. Okul öncesi öğretmen adayları ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen seminerimizde okul öncesi öğretmeni Mehmet Bilgin ve Altınbaş Üniversitesi öğretim görevlisi/yazar Gökçe Gülen Akçin değerli bilgilerini bizlerle paylaştılar. Seminerimiz, okulumuz okul öncesi öğretmenlerinin sınıf içi uygulama sunumları ile devam etti. Seminerimizde geçen sene konuşmacı olarak bizlerle birlikte olan Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Sevimli Çelik’ e de bu seneki değerli katkıları için teşekkür eder, önümüzdeki sene tekrardan yeni konular ve yeni paylaşımlarla bir arada olmayı dileriz.