FİZİK ÖĞRETMENİ ÖZLEM ŞENTÜRK CERN TÜRK ÖĞRETMEN ÇALIŞTAYINDA

Lise Fizik Öğretmenimiz Özlem Şentürk, 21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Cenevre’de CERN-Avrupa Nükleer Araştırma Merkezinde düzenlenecek olan TURKISH TEACHER PROGRAMME 8 (Türk Öğretmenler Çalıştayı 8) adlı çalıştaya kabul edildi. Sadece Fizik öğretmenlerine yönelik olan ve ülkemizden sadece 36 öğretmenin seçildiği bu çalıştaya katılmaya hak kazanmış öğretmenimizi tebrik ediyor ve okulumuza bu gururu yaşattığı için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda CERN Proje Kulübünü de yürüten öğretmenimiz Özlem Şentürk, çalıştayda sunulacak “PARÇACIK FİZİĞİ VE HIZLANDIRICILAR” temalı eğitimden edindiği deneyimleri ve bilgileri yeni nesillere aktaracak ve geleceğin bilim insanlarına yol gösterici olacak.