ÇİSEL ANAÇOĞLU, ULUSLARARASI AÇIK SATRANÇ TURNUVASI 3.SÜ!

13.4.2017

Satranç turnuvalarındaki başarıyla adını sıkça duymaya alıştığımız öğrencimiz Çisel Anaçoğlu (5/D), Ordu’da düzenlenen Uluslararası Açık Satranç Turnuvasında 3. oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen III. Uluslararası Ödüllü Satranç Turnuvası, Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda düzenlendi. 19 ülkeden ve Türkiye’nin farklı illerinden toplam 609 sporcunun yarıştığı turnuva beş ayrı kategoride düzenlendi. Çisel Anaçoğlu, B Genel Kategoride yarışan kadın yarışmacılar arasında, 7 turda 4,5 puanla 3.lük kazanarak madalya ve hediye çeki ile ödüllendirildi. Turnuvalarda gösterdiği üstün performans ile okulumuzu gururlandıran oyuncumuzu kutluyor, gayret ve başarılarının devamını diliyoruz.