ÇİSEL ANAÇOĞLU TÜRKİYE İKİNCİSİ!

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Turnuvasında öğrencimiz Çisel Anaçoğlu (6D), 12 Yaş Kızlar kategorisinde 2. oldu. Toplam 94 yarışmacının mücadele ettiği turnuvada 9 turda 5 kazanç ve 4 berabere ile toplam 7 puanla namağlup turnuvayı tamamladı. Türkiye ikincisi olarak kupa ve madalya ile ödüllendirilen Çisel Anaçoğlu katıldığı her turnuvada olduğu gibi okulumuzu bir kez daha gururlandırdı. Sevgili Çisel, 20-31 Agustos 2018 tarihleri arasında, Riga-Letonya’da düzenlenecek olan Avrupa Yaş Grupları Turnuvası’ nda ülkemizi temsil edecek.

Heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvada 12 Yaş Genel kategoride okulumuzu temsil eden öğrencilerimizden Baran Yaman (6D) 4.5 puanla, 13 Yaş Genel kategoride yarışan Coşkun Can Benli (7B) 3 puanla ,8 Yaş Genel kategoride ilk kez yarışan Ege Açikbaş (2B) 4 puanla turnuvayı tamamladı.

Okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, emek ve destekleri için velilerimize teşekkür ediyoruz.