ÇİSEL ANAÇOĞLU ADAPAZARI’NDAN KUPA İLE DÖNDÜ

Büyük Kolej öğrencisi Çisel Anaçoğlu (6/D), Adapazarı İli Rotary Kulübünün düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında kızlar grubunda 3. oldu.

Adapazarı’nda gerçekleşen turnuva, dört ayrı kategoride düzenlendi. Toplam 41 oyuncunun katıldığı “A Genel Kategori”de yarışmayı tercih eden Çisel Anaçoğlu, 7 turun sonunda 3.5 puanla kızlarda 3.lük kazanarak kupa ile ödüllendirildi. Yarışmanın ilk günü, FM (Fide Master) unvanlı ve 2258 UKD (Ulusal Kuvvet Derecesi)’ne sahip bir oyuncu ile karşılaşan Çisel Anaçoğlu oyunu berabere bitirdi ve gelecekte kuvvetli bir oyuncu olacağının işaretini verdi.

Turnuvalarda gösterdiği üstün çabası ile okulumuzu her zaman gururlandıran oyuncumuzu kutluyor, gayret ve başarılarının devamını diliyoruz.