BÜYÜK KOLEJLİLERİN DANS BAŞARILARI

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “TDSF Dans Sporu Kulüplerarası Sıralama Yarışması 3. Etap ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Türkiye Şampiyonası” 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu lisanslı sporcularından 4-B sınıfı öğrencilerinden Deniz Soysal ve partneri Radin Akdem şampiyonada başarılı bir şekilde yarıştı.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu lisanslı sporcularından 4-A sınıfı öğrencilerinden Umut Yaman ve partneri Duru Nehir Gayretli, 2018 Türkiye Şampiyonası dördüncüsü ve 2018 Kulüplerarası 3. Etap Sıralama Yarışması ikincisi oldu. Elde edilen başarı ile C Milli oldular. Madalyalarını Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş verdi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.