BÜYÜK KOLEJLİ ÖĞRENCİLER SOMA’DA ÖLEN MADENCİLERİN AİLESİNE YARDIM ELİ UZATTI.

14.10.2014

Öğrencilerimiz, Soma faciasında ölen madencilerimizin ailelerine yardım amacıyla geçtiğimiz günlerde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledi.

İlkokul bölümümüzün düzenlediği panayırda yapılan satışlarla öğrencilerimizden toplanan paraları, ihtiyacı olan ailelere iletmek için okulumuzun PDR bölümü ve bazı gönüllü öğretmenler tarafından bir çalışma yürütüldü.

Bu çalışma sonucunda Maden İş sendikası ve Soma’daki bazı muhtarlarla bir işbirliği oluşturularak yardım edilecek aileler tespit edildi. Daha sonra okulumuz öğretmenleri bu aileleri bizzat Soma’da ziyaret ederek öğrencilerimizin yardımlarını yerlerine ulaştırdılar. Bir sosyal sorumluk projesi olarak yürütülen bu yardımlaşmada büyük bir hassasiyet gösteren öğrencilerimize, yöneticilerimize, idarecilerimize, Maden İş sendikasına ve Somalı muhtarlarımıza çok teşekkür ederiz.

Maden İş Sendika Başkanı Hasan Hüseyin Gürbüzün teşekkür Yazısı

Soma maden faciasında şehit olan üyelerimizin çocuklarına gönderilmek üzere Sendikamız Genel Merkezine bağışladığınız yardımcı kitaplar, madenci çocuklarımızın oldukları sınıflara göre ayrıştırılarak ailelerine ulaştırılmıştır.

Kitapları ulaştırdığımız şehit madenci eşlerimizin ad soyadları ile ikamet ettikleri il/ilçelerin listesi ektedir.

Büyük kolej ailesine bu konuya gösterdiğiniz yakın ilginiz ve duyarlılığınız nedeni ile çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Saygılarımla

Maden İş Sendika Başkanı Hasan Hüseyin Gürbüz