BÜYÜK KOLEJ SATRANÇ KULÜBÜ TURNUVASI SONUÇLANDI

14.5.2016

Büyük Kolej İlkokulu ve Ortaokulu satranç kulübü öğrencileri arasında düzenlenen satranç turnuvasında madalyalar sahiplerini buldu.

Her eğitim ve öğretim yılının sonunda geleneksel olarak düzenlenen turnuvada öğrenciler, hem eğlendiler hem de kazanmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Türkiye Satranç Federasyonu’ndan görevli hakem gözetiminde düzenlenen turnuvada toplam 30 öğrenci yarıştı.

Farklı kategorilerde yarışan ve derece yapan öğrencilerimizin sıralaması şöyle;

İlkokul satranç kulübü;

1. Baran Yaman (4/C), 2. Efekan Ünaldı (4/A) 3. Bilgehan Soybaş (3/C)

Ortaokul satranç kulübü;

1. 1. M.Buğra Fırat (5/C), 2. M. Umut Akoğlanoğlu (6/C), 3. Mert Filik (5/D), 4. C.Can Benli (5/A) madalya ile ödüllendirildiler. Turnuvada ilk kez yarışan ve kazanmak için mücadele veren 2. Sınıf öğrencileri arasında, en iyi puanla turnuvayı tamamlayan 2/B sınıfından Tuna Kılınç da ilk madalyasını kazandı. Tüm öğrencilere katılım belgesinin verildiği tören, hatıra fotoğrafı ile sona erdi.