BÜYÜK KOLEJ ORTAOKUL KÜÇÜK ERKEK BASKETBOL TAKIMI TÜRKİYE GRUP FİNALLERİNDE!

Büyük Kolej Ortaokul Küçük Erkek Basketbol Takımı, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Ankara Okullar Arası Basketbol Küçük Erkek İl Birinciliği müsabakalarında mücadele etti. 19 Aralık 2018 tarihinden 21 Şubat 2018 tarihine kadar süren maçlarda takım, 7 galibiyet 2 mağlubiyetle iyi bir performans sergiledi. Bu sonuçla, Büyük Ortaokul Küçük Erkek Basketbol Takımı, 16-19 Mart 2018 tarihlerinde oynanacak Türkiye grup finallerine katılma hakkı kazandı. Elde edeceği iyi sonuçlarla takım, 13-16 Nisan 2018 tarihlerinde Türkiye yarı finallerine yükselmeyi hedefliyor.

Sporcular, Özel Büyük Ortaokul Müdürü Sayın Naci Özonay’a “Bize verdiğiniz desteği boşa çıkarmamak için mücadele edeceğiz” diye söz verdi.

Takımın koçluğunu Beden Eğitimi öğretmeni Sayın Cengiz Kuru yapıyor. Takım, şu oyunculardan oluşuyor: Barış Ayköse, Batu Bat, Cihan Akın, Nejat Demir Topçuoğlu, Deniz Bayar, Efe Yaşar Sütay, Yiğit Gören, Egehan Uysal, Eren Tuncer, Metin Efe Kocaoğlu, Metin Huneli Erdamar, Tan Meriç, Yiğit Denizman.

Takımımızı kutluyor ve grup finallerde başarılar diliyoruz.