BÜYÜK KOLEJ ”APOLLO 11” ADLI TAKIMIMIZ DESTINATION IMAGINATION TÜRKİYE BİRİNCİSİ!

16.3.2016
Bu yıl Destination Imagination yarışması tek çatı altında “DAT Turnuvası” olarak Aydın Kuşadası’nda 12–13 Mart 2016 tarihleri arasında Efes Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Bu yıl turnuvaya yaklaşık 3000 öğrenci katıldı.
* Fizik Öğretmenimiz Özlem Şentürk liderliğinde,
— Lise takımlarımızdan, Hakan Danacı, Bora Kazancı, Ece Urani, Zeynep Çetin, Bejan Demir, Serhat Demirbaş’tan oluşan C takımı ‘Güzel Sanatlar’da,
—Ece Görduysus, Mina Velioğlu, Deniz Gürsoy, Ilgaz Alaca, Yiğithan Gür, Eylül Ünver, Ege Beren’den oluşan D takımı ‘Emprovize Yaratıcılık’da,

* Biyoloji Öğretmenimiz Sinem Çevik liderliğinde, ortaokul takımımız Elif Atabek, Kaan Atabek, Tılsım Yavuzlar, Buket Demirayak, Dilanur Çalık, Duru Güngör’den oluşan B takımı ‘Bilimsel Alan’da,

* İngilizce Öğretmenimiz Burcu Utku, Fransızca Öğretmenimiz Mine Eralp ve Almanca Öğretmenimiz Şenay Yıldız liderliğinde, ilkokul takımımız Tan Meriç, Barış Ayköse, Kayra Arı, Duru Musaoğlu, Duru Yüce, Derin Bayer, Beray Su Akdoğan’dan oluşan A takımı ‘Teknik Alan‘ ile yarışmışlardır.

Büyük Kolej, Lise takımımız C kategorisinde Apollo 11 takımı ile TÜRKİYE 1. si olarak, Amerika Tennesse’de 24-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak olan “GLOBAL FINALS”a katılmaya hak kazandı.
Destination Imagination yarışmasında Fizik öğretmenimiz Özlem Şentürk eşliğinde 2. Kez Türkiye 1. liğini kazanan okulumuzu yurt dışında temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.